Intrebari frecvente

Care sunt cele mai populare atracții din România care merită vizitate mai întâi?

Începeți cu Castelul Bran, Castelul Peleș și Munții Carpați. Nu ratati Delta Dunarii, orasul vechi Sighisoara si autostrada Transfagarasan.

Când este cel mai bun moment pentru a călători în România?

Momentul ideal depinde de destinație: primăvara și toamna sunt potrivite pentru orașe și natură, vara este mai bine să mergi pe litoralul Mării Negre, iar iarna bucură-te de stațiunile de schi.

Care sunt cele mai bune modalități de a vă deplasa prin țară?

Este convenabil să călătoriți în România cu trenul sau autobuzul între marile orașe. Pentru exploratorii satelor mici și parcurilor naturale, închirierea unei mașini este potrivită.

Este posibil să găsiți ghiduri sau informații vorbitoare de engleză?

Da, ghizi vorbitori de limba engleză sunt disponibile în principalele destinații turistice și multe materiale informative sunt traduse în engleză.

Dar siguranța în România?

În general, România este sigură pentru călători. Urmați măsurile de precauție standard, în special în zonele turistice aglomerate.

Unde poți găsi suveniruri autentice?

Vizitați piețele locale și tarabe de artizanat în orașe și sate istorice. Aici veți găsi lucrări de lemn, ceramică, broderie și produse tradiționale.

Recenzii

După ce am folosit RQuest, mi-am reconsiderat complet viziunea despre România. Ghidurile incredibil de detaliate și traseele unice au făcut călătoria noastră cu adevărat de neuitat!
Andrei
Datorită RQuest, am descoperit o mulțime de bijuterii ascunse în România. Sfaturile dvs. au fost deosebit de utile în planificarea călătoriilor noastre zilnice.
Elena
RQuest a devenit partenerul nostru de încredere în toate aventurile noastre românești. Articole și fotografii grozave care inspiră cu adevărat călătoriile!
Dan

Contactaţi-ne

Strada Neagoe Basarab 59, Brașov 500002, Romania

+40741765268

info@conceptimport.com