1. Acceptarea termenilor

Dvs. («Utilizator» sau «dvs.») și noi («Compania», «noi», «nouă» sau «al nostru») sunteți obligați să respectați acești termeni și condiții («Acord»), care controlează modul în care utilizați site-ul și serviciile noastre. Sunteți de acord să respectați prezentul Acord prin accesarea sau utilizarea site-ului web și indicați că l-ați citit și l-ați înțeles.

2. Responsabilitățile utilizatorilor

Prin utilizarea site-ului web și a serviciilor sale, sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările relevante. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice conținut pe care îl încărcați sau trimiteți pe site-ul web și, în timp ce utilizați serviciile noastre, nu aveți voie să acționați într-un mod ilegal, calomnios sau abuziv.

3. Proprietate intelectuală

Compania este proprietarul site-ului web și al tuturor caracteristicilor, conținutului și funcționalităților sale originale. Acestea sunt protejate împotriva încălcării de către legile internaționale privind drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, secretele comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală.

4. Conținut terță parte

Link-uri către site-uri web, servicii sau resurse externe care nu se află în proprietatea sau controlul Companiei pot fi găsite pe site. Conținutul, politicile de confidențialitate și practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe sunt în afara controlului și responsabilității noastre. Înțelegeți și sunteți de acord că Compania nu va fi trasă la răspundere sau răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună rezultată din sau legată de utilizarea unui astfel de conținut terță parte.

5. Limitarea răspunderii

Compania, directorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu vor fi în niciun caz răspunzători pentru niciun fel de daune punitive, consecvente, speciale, incidentale sau indirecte, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea fondului comercial, a utilizării sau a profiturilor sau alte pierderi intangibile, rezultate din (i) accesul, utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza pentru a obține acces sau a utiliza site-ul web sau serviciile sale, (ii) orice comportament sau material postat de terți pe site-ul web sau (iii) orice acces, utilizare sau modificare ilegală a comunicațiilor sau conținutului dvs.

6. Terminație

Din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați prezentul Acord, vă putem anula sau suspenda imediat accesul la site și servicii, fără avertisment prealabil sau răspundere. Capacitatea dvs. de a utiliza site-ul web și serviciile sale se va încheia instantaneu la reziliere.

7. Legea aplicabilă

Legile [Jurisdicția] vor guverna prezentul Acord și vor fi urmate în interpretarea acestuia. Orice proces sau altă acțiune în justiție care rezultă din sau în legătură cu prezentul acord va intra numai sub jurisdicția instanțelor din [Jurisdicția].

8. Modificări

Avem dreptul să modificăm sau să schimbăm acest Acord în orice moment, la discreția noastră. Acordul va fi întotdeauna disponibil pe site-ul web în cea mai recentă ediție. Sunteți de acord cu Acordul actualizat dacă continuați să utilizați site-ul web și serviciile după orice astfel de modificări.

9. Nulitate parțială

Termenii rămași ai prezentului acord vor rămâne în vigoare și vor produce efecte depline în cazul în care orice prevedere se dovedește a fi nevalidă sau inaplicabilă. Va fi înlocuit un termen executoriu care, în cea mai mare măsură posibilă, reflectă semnificația noastră.

10. Întregul acord

Acest Acord înlocuiește toate înțelegerile și acordurile anterioare și contemporane și reprezintă întregul acord dintre dvs. și Companie cu privire la utilizarea site-ului și a serviciilor.